Een product waar ik trots op ben

Mijn naam is Ine Brummelhuis. Ik ben de oprichtster en eigenaresse van Precious Beauty Care. Vóór Precious Beauty Care heb ik 10 jaar een fantastische praktijk gerund als huidtherapeute en 10 jaar les gegeven aan een opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialisten.

Persoonlijk is me geen crème snel goed genoeg. Ik ben erg kritisch wat ik aanbreng. Ook de consument wil puur, natuurlijk, zonder parabenen, zonder parafine, zonder chemicaliën, zonder parfum, met voedende en herstellende ingrediënten en resultaat gericht.

Met deze kennis ben ik enkele jaren geleden aan de slag gegaan om dit te realiseren. Hier is een prachtige productlijn uit gekomen: Precious Beauty CARE – VEGAN. Deze producten zijn 100% organisch, 100% biologisch, Natrue gecertificeerd, parabenen vrij, parafine vrij, hormoon vrij, niet op dieren getest, natuurlijke geuren met een geweldige werking tegen rimpels, eczeem, rosacea, schilfers, roodheid, verbrande huid.

Een krachtige lijn die doordringt tot onder de laatste huid laag, snel intrekt, de huidbarrière binnen enkele dagen herstelt en ook nog eens heerlijk ruikt.

Vol natuurlijke ingrediënten

Op het moment dat je een sinaasappel of een appel uit de winkel haalt is deze volledig rond en allen zien er gelijk uit. De natuur is niet zo. Dit komt omdat fruit gemanipuleerd wordt en zo bespoten wordt dat insecten er niet op afkomen. Dit heeft als resultaat dat de vitaminen en mineralen enorm zijn afgenomen in de loop van de jaren. Daarnaast worden ingrediënten vaak verhit zodat ze als poeder vorm kunnen worden ingezet. Ook dit doet afbreuk aan de kwaliteit.

Bij biologische producten is bovenstaande verhaal juist omgekeerd. Producten kunnen kleiner zijn, krommer, minder egaal en bordenvol vitaminen. Om een product organisch te mogen noemen zijn de richtlijnen het meest voorgeschreven. Deze geven de meeste mineralen en vitaminen.

Wij zijn op zoek gegaan naar organische en biologische ingrediënten met ouderwets veel vitaminen, mineralen die de stofwisseling stimuleren. Deze booster ingrediënten hebben we verwerkt in de Precious Beauty CARE – VEGAN lijn. Niet onbelangrijk te noemen is dat onze ingrediënten onverwarmd worden ingezet. Dit geeft mega activering en verbetering van de huid met een geweldig herstellend vermogen.

Aloë Vera, één van de hoofdingrediënten van de productlijn.

120% profiteren van de Vegan lijn​

Je werkt omdat je het leuk vindt als het goed is, maar belangrijker nog is, dat je er een inkomen uithaalt. Uit ervaring weten wij dat dames met een succesvolle praktijk gelukkiger zijn dan de dames die het een soort ‘hobby’ noemen.

Huidverbetering kun je geven d.m.v. de perfecte behandeling en ook zeker doordat klanten de juiste producten thuis gebruiken om de huid te conditioneren. Huidverbetering geven is ons doel. Om je dit gemakkelijker te maken gunnen wij je een hogere marge. Bij Precious Beauty Care krijg je 120% marge.

Uniek in de markt

Veel merken claimen volledig biologisch en natuurlijk te zijn. In de praktijk blijkt echter dat dit niet het geval is en er chemische stoffen zijn toegevoegd aan het product.

Met onze vegan lijn heb je een productlijn in huis die écht 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Dit maakt jou praktijk direct uniek.

Daarnaast biedt onze lijn reiniger, tonic, oog crème, serum, créme, bb SPF 15+, zon product SPF 30+ wat uniek is voor een natuurlijke productlijn.

Voldoen aan de behoeften van jouw klant

De consument maakt steeds bewustere keuzes. Vragen als ‘waar komt het vandaan?’ en ‘wat zit er in?’ zijn geen onbekende vragen. Misschien stel je zelf ook wel deze eisen aan de producten die jij koopt.

Met de Precious Beauty CARE – VEGAN lijn voldoe jij aan de behoeften van je klant door een eerlijk en 100% natuurlijk product aan te bieden.

Dat is waar jouw klanten blij van worden, jij van profiteert en wij trots op zijn.

Interesse gekregen? Laat dan je gegevens achter.

Na het invullen van je gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
E-mail
Telefoonnummer