LeviSsime

Het merk voor iedere huidtherapeut en schoonheidsspecialist om verschillende redenen.

LeviSsime is een uitstekende cosmeticalijn omdat dit kwaliteitsmerk zowel producten heeft voor huidverbetering als huidverzorging en toegesneden voor alle huidtypen. LeviSsime bestaat uit organische en plantaardige werkstoffen en zijn vrij van parabenen, parafines en sulfaten. De producten zijn milieuvriendelijk, dierproefvrij en hypo-allergeen, dus veilig voor gebruikers met allergieën.

LeviSsime wordt al 35 jaar geproduceerd in Spanje bij Nirvel Cosmetics. Nirvel heeft een eigen laboratorium en werkt samen met de Universiteit van Valencia om de beste innovaties en kwaliteit te kunnen leveren. Ieder nieuw ingrediënt wordt zorgvuldig onderzocht en pas na uitvoerige vrijgave-testen toegepast in de product lijnen. Ten slotte hebben de LeviSsime producten een goede prijs kwaliteitsverhouding, waardoor ze betaalbaar zijn voor uw cliënten en u een goede winstmarge kunt realiseren.

Naast de LeviSsime verbeterings en verzorgings producten bieden we ook diverse salon toebehoren zoals alcohol, wimperverf etc.

Wanneer u interesse heeft in ons topcosmetica merk LeviSsime kunt u contact met ons opnemen en een kosteloze en vrijblijvende demonstratie aanvragen! Zo ziet u alle producten die u ook mag uitproberen en kunt u al uw vragen stellen.

Meer informatie

Voor meer informatie over LeviSsime, zie:

Bekijk de uitgebreide LeviSsime productlijnen voor alle huidtypes
Volg de nieuwe LeviSsime ontwikkelingen op Instagram
Deze LeviSsime winkel is exclusief toegankelijk voor LeviSsime partners