LeviSsime als goede basis voor jouw praktijk

Mijn naam is Ine Brummelhuis. Ik ben de oprichtster en eigenaresse van Precious Beauty Care. Vóór Precious Beauty Care heb ik 10 jaar een fantastische praktijk gerund als huidtherapeute en 10 jaar les gegeven aan een opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialisten.

In mijn 20 jaar ervaring binnen de schoonheidsbranche heb ik veel huidproducten voorbij zien komen. Veelal producten waarbij de prijs-kwaliteitverhouding niet juist is. We kennen allemaal wel de dure lijnen waarbij de effectiviteit niet in verhouding staat tot de prijs of de goedkope lijnen waarbij de kwaliteit te wensen overlaat.

Daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar een lijn waarbij de prijs-kwaliteitverhouding wél in orde is. Ik kwam hierbij uit bij LeviSsime. Een Spaans cosmetica merk dat zich al jaren bewijst met effectieve producten, mooie verpakkingen en een eerlijke prijs.

Huidverbeteraar

LeviSsime biedt effectieve huidverbetering producten ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek en doorontwikkeling.

Maximaal profiteren

Met de LeviSsime productlijn profiteer je van een lage inkoopprijs waardoor je een maximale marge hebt op ieder product.

Uniek in de markt

LeviSsime biedt voor ieder huidprobleem een unieke productlijn aan waardoor je altijd doelgericht de huid kunt verbeteren.

Een lijn voor iedere schoonheidsspecialist

Door de goede prijs-kwaliteitverhouding en het grote aanbod aan producten (meer dan 160 in onze webshop!) vormt LeviSsime een zeer geschikte merk voor iedere beginnende-en ervaren schoonheidsspecialist. Daarbij komt dat LeviSsime ook steeds nieuwe producten ontwikkeld en de huidige producten verbeterd. Zo heb je altijd het beste product in jouw praktijk.

Perfecte aansluiting op de vegan lijn

Naast LeviSsime bieden wij een 100% biologische en organische productlijn aan. Deze lijn is zo ontwikkeld dat deze perfect samenwerkt met de LeviSsime lijn. Dit maakt het voor jou mogelijk om LeviSsime als basis te hanteren en aan te vullen met de unieke Precious Beauty CARE – VEGAN lijn.

Exclusief in de Benelux

Precious Beauty Care is de enige importeur en groothandel van LeviSsime binnen de Benelux. Dit betekent dat je als schoonheidspraktijk exclusief toegang hebt tot LeviSsime producten omdat wij dit merk niet verkopen aan de consument.

Een korte productdemonstratie:

Toegang tot de LeviSsime Academy

Wanneer je LeviSsime afneemt krijg je automatisch toegang tot de LeviSsime Academy. Binnen deze academy vind je instructievideo’s van de meest gebruikte LeviSsime producten en kan je jezelf aanmelden voor een producttraining. Tijdens deze training bij ons op kantoor doorlopen we een groot aantal producten en ga je deze ook daadwerkelijk uittesten.

                 De LeviSsime productlijn

 

Een effectieve en krachtig merk

Maximale winstmarge per product

Exclusief voor schoonheidspraktijken

Toegang tot de LeviSsime academy

Met LeviSsime beschik je over producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarmee je de juiste basis legt voor jouw praktijk.