Trainingsoverzicht 2019

Trainingen 2019

Precious Beauty Care biedt haar partners de mogelijkheid om trainingen te volgen. Het trainingsschema 2019 vind je in het hoofdmenu> topondersteuning> trainingsoverzicht-2019. Vergeet niet de data tijdig in je agenda te reserveren en je aan te melden via de webshop. Voor persoonlijke trainingen kun je contact met ons opnemen.

LeviSsime komt naar Nederland!

Op maandag 12 en dinsdag 13 november komt LeviSsime exclusief voor onze Precious Beauty Care partners naar Nederland, om de volgende trainingen te geven.

Maandag 12 november

9.30 uur       verzamelen
10.00 uur     op elkaar: wereld van wimpers en wenkbrauwen
(wenkbrauwen ontkleuren, basis kleuren, creatieve kleuren, Color Out, lifting wimpers en kleuren van wimpers. Voor nagels Dry Express.)
13.00 uur     lunch
14.00 uur     Demonstraties: Perfection met Kobido massage en Urban programma met Stempel Massage.
Uitwerkingen van alle behandelingen worden in het Nederlands mee naar huis gegeven.

Dinsdag 13 november

9.30 uur       verzamelen
10.00 uur     op elkaar: wereld van wimpers en wenkbrauwen
(wenkbrauwen ontkleuren, basis kleuren, creatieve kleuren, Color Out, lifting wimpers en kleuren van wimpers. Voor nagels Dry Express.)
13.00 uur     lunch
14.00 uur     Demonstraties: White diamond programma met Bamboe massage en Longevity programma met (natuursteen) Jade massage.
Uitwerkingen van alle behandelingen worden in het Nederlands mee naar huis gegeven.

Oktober Kennismakingsdagen

Maak op 3, 4 of 6 oktober (kosteloos en vrijblijvend) kennis met de nieuwste ontwikkelingen van onze top cosmetica LeviSsime en volg een gratis training

Precious Beauty Care heeft nog 2 open plaatsen beschikbaar voor de kennismakingsdag van 6 oktober. We laten u dan de laatste ontwikkelingen zien van onze Alta Cosmetica LeviSsime, we vertellen over onze uitgebreide dienstverlening aan huidtherapeutes en schoonheidsspecialistes en geven 3 praktijk trainingen (anti-aging, anti-acne en huidverbetering middels ampullen).
Door deel te nemen aan één van deze dagen krijgt u de mogelijkheid om Precious Beauty Care en haar professionele Top Cosmetica lijn LeviSsime beter te leren kennen. De dag zal starten om 9:30 met een warm ontvangst in ons monumentale pand in Geldrop en duurt tot 16.00. Na het warme ontvangst, geven we een presentatie en is er ruimte om vragen te stellen over Precious Beauty Care en onze top cosmetica LeviSsime. ’s Middags wordt u een heerlijke lunch aangeboden en volgen de praktijktrainingen. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om zelf een behandeling te geven en/ of deze heerlijk zelf te ervaren.
Een kennismakingsdag is hét moment om de 'ins & outs' te weten te komen over Precious Beauty Care, maar vooral ook om het merk LeviSsime te ontdekken. Heeft u  de ambitie om uw praktijk te laten groeien in huidverbetering en winstgevendheid? Meldt u dan snel aan voor één van deze leerzame super leuke dagen via ons inschrijfformulier! We zien graag uit naar uw komst.

Twee zomer must have producten!

Twee zomer musthaves!

De zomer is aangebroken in Nederland en de zon heeft nog nooit zo veel geschenen als nu. Wist je dat de zon nadelen kent? Zonnestralen zijn enorm schadelijk voor de huid! Ze zijn voor 90% de oorzaak van huidveroudering zoals rimpels, pigmentvorming en verslapping van de huid. Uiteraard is er ook een positieve kant; we worden er blij van en het is goed voor onze vitamine D-voorraad. Dat is geen reden om de zonnebrandcrèmes voortaan te laten staan. Het wordt aangeraden jezelf iedere 2-3 uur in te smeren met een factor om voldoende beschermd te blijven. Laat de crème lekker intrekken. Na een half uur start de werking. De verpakking leent zich goed om in je tas mee te nemen en er zo de hele zomer plezier van te hebben. Eenmaal geopend is het product een jaar houdbaar.

Zonnebescherming zou een dagelijkse gewoonte moeten worden, het hele jaar door. Aangezien UV stralen door het hele jaar aanwezig zijn. Het is daarom enorm belangrijk dat we onszelf verantwoordelijk blootstellen aan de zon.

Hieronder onze nieuwste LeviSsime zomer musthaves die wij iedereen aanraden:

Advanced Ultra Protrector Daily Cream met SPF50
Dagelijkse beschermende gezicht crème met SPF 50+. De crème bevat een lichte textuur met een matte finish, mengt zich met de huid en creëert een onzichtbare bescherm laag. Deze crème beschermt je voor 98%. De tube is ideaal van formaat

Tips om huidveroudering tegen te gaan:

  • Reinig het gezicht dagelijks met een product dat geschikt is voor jouw huidtype.
  • Breng de Advanced Ultra Protrector Daily Cream aan over heel het gezicht voordat je de reguliere crèmes en make-up aanbrengt.
  • Vermijdt herhalende en gevaarlijke blootstelling aan de zon
  • De belangrijkste stap in huidveroudering tegen gaan is om de huid te beschermen tegen UV stralen.
  • Drink minstens twee liter water per dag voor juiste hydratatie.

Tan Booster:

De Tan Booster hydrateert en herstelt de opperhuid en zorgt voor een snelle en langdurige bruine teint. Het is een bruin zonder zon ook verleng je de levensduur van je zomertint met behulp van de Tan Booster. Intens bruinen in minder tijd! Voor degenen die dit jaar geen tijd hebben om te zonnen, of liever voorzichtig zijn met het blootstellen van de huid aan de zon, is dit het ideale product! Het is goed vloeibare crème die snel intrekt.

Kom naar een van de kennismakingsdagen

Kennismakingsdagen juni 2018

Om jou en beginnende schoonheidsspecialisten te helpen, organiseert Precious Beauty Care leuke en leerzame kennismakingsdagen met trainingen, die een blijvende indruk zullen achter laten.
De kennismakingsdagen vinden plaats op 13 juni t/m 19 juni bij Precious Beauty Care in Geldrop. De bezoekers van de kennismaking/trainingsdag zijn vrij om te kiezen op welke (1 van de 6) dagen ze langs komen. Door deel te nemen aan één van deze dagen krijgen zij de mogelijkheid om Precious Beauty Care en haar professionele topcosmetica lijn LeviSsime beter te leren kennen. De dag zal starten om 10:00 met een warm ontvangst. In de ochtend krijgen de bezoekers de uit gelegen kans om al zijn/haar vragen te stellen over Precious Beauty Care of over onze productlijn LeviSsime. Het theoretische gedeelte zal worden afgesloten met een heerlijke lunch. Na deze lunch volgt er een training. Door het geven van deze training krijgen de bezoekers de gelegenheid om zelf een behandeling te geven en te ondergaan met de producten van LeviSsime.
De kennismakingsdag is hét moment om de ins en outs te weten te komen over Precious Beauty Care, maar vooral ook om het merk LeviSsime te ontdekken. Heb jij de ambitie om je praktijk te laten groeien in huidverbetering en winstgevendheid? Meld je dan aan voor één van deze leerzame super leuke dagen via ons contactformulier! We zien uit naar je komst!

 

TERUGBLIK BEAUTY TRADE SPECIAL

Terugblik BTS 2018:

Ook dit jaar stond Precious Beauty Care weer op de jaarbeurs Beauty Trade Special 2018 in Utrecht: Dé beurs voor beauty-liefhebbers. Tijdens deze dagen hebben wij gesproken met onze klanten, geïnteresseerde bezoekers en voorbijgangers.
Op de beurs lanceerden wij ons nieuwe product de LeviSsime ‘Perfection’. De Perfection geeft u 60% minder rimpels en brengt 40% meer vocht in uw huid. Uiteraard mochten de bezoekers het product uitproberen en wát een enthousiaste reacties hebben wij mogen ontvangen. Naast de Perfection zijn er ook andere producten van LeviSsime gedemonstreerd zoals de Longevity. We hadden een mooie stand waar ook de mogelijkheid was om een behandeling te ondergaan met de producten van LeviSsime.
Na drie geslaagde leuke dagen waarin we vele mensen hebben mogen ontmoeten, kwam er een einde aan de beurs. Tot volgend jaar!

Innovatie: LeviSsime PERFECTION

Innovatie Perfection:

De Perfection van LeviSsime is een echte gezichtsbooster, anti-aging en een krachtig antioxidant. De geavanceerde formule helpt de zichtbare tekenen van veroudering te voorkomen, bestrijdt de vorming van rimpels als ook verlies van stevigheid van de huid en zorgt voor een diepe hydratatie.  De proteoglycanen uit soja fungeren als een biologische fotoprotectie factor, die het cellulaire DNA beschermt, de tekenen van veroudering tegengaat en de structuur van de huid verbetert. Dit product zorgt voor 60% minder rimpels en 40% betere hydratatie.  Het zorgt voor een onmiddellijk liftend effect! Je brengt de Perfection aan op een gereinigde huid. Verspreidt het product over uw gezicht, hals en gelaat en laat het stralen!

 

Vernieuwde Website

Vernieuwde website:

De website van Precious Beauty Care is vernieuwd. De website ziet er frisser uit, biedt betere informatie en is makkelijker te navigeren op zowel computerschermen als mobiele apparaten ('responsive' is het toverwoord).